Werken bij

Wij zijn op zoek, op zoek naar jou! Een enthousiaste verbinder met een bouwtechnische achtergrond bij Fivente.

Bouwtechnische achtergrond en een ondernemend ontwikkelmanager?
Dan ligt er bij Beijersbergen BV en Fivente een uitdagende kans!

Beijersbergen BV en Fivente, gevestigd te Woerden, hebben door uitbreiding van de landelijke werkzaamheden dringend behoefte aan nieuwe collega´s welke positief, betrokken, kritisch en communicatieve teamplayers zijn. Daarbij snel kunnen schakelen en kunnen acteren in een dynamische omgeving.

Fivente is een ontwikkelmaatschappij die oplossingen aandraagt voor de toekomstige woonomgeving en heeft hiertoe een nieuw woonconcept voor senioren ontwikkeld. Het concept speelt onder andere in op lang (er) zelfstandig en kwalitatief wonen en de scheiding tussen wonen en zorg.

Beijersbergen BV Ontwerp/Bouwmanagement en Projecten heeft een jarenlange kennis en ervaring op gebied van advisering van ontwerp, wonen zorgvastgoed zowel in de Cure als de Care.

Gezocht: een enthousiaste verbinder met een bouwtechnische achtergrond die samen met ons op pad wil gaan om Nederland een beetje mooier te maken.

Wij zijn een organisatie waar wonen en zorg hand in hand gaan. Voor meer informatie over beide organisaties; kijk op www.fivente.nl.

Ben jij de leuke nieuwe collega die hart heeft voor wonen en zorg, flink wat ervaringsjaren en netwerk heeft en daarnaast gewend is om als een ondernemer te denken en te acteren

Dan komen graag met jou in contact door middel van een mail met korte motivatie en CV.